Ditt arkiv – ett knapptryck bort

Vi har tidigare berättat om våra företagstjänster och om hur vi kan förenkla ditt företags rutiner för arkivering och förvaring. I detta inlägg vill vi slå ett slag för den fantastiska översikt som det innebär att använda sig av vår tjänst. Många av våra kunder har med tidigare lösningar upplevt känslan av deras förvaring varit som ett ”svart hål”. Mängder med dokument har tidigare förflyttats in i olika förråd och att väl få tag i dem när det gäller har förknippats med ett stort arbete att rota fram det som eftersöks.

I BoxBuddys förrådstjänst finns alla lagerförda lådor tydligt tillgängliga via er kundinloggning på vår hemsida. Där finns möjlighet att märka upp varje unik låda med dess innehåll; t ex räkenskapsår, företag, kundnummer, aktnummer och liknande. På så vis blir kontrollen total. När det är dags att begära ut en låda, sök fram den på önskat nyckelord och klicka på ”kör ut”.

Har ni befintligt material som önskas flyttas över till BoxBuddy hjälper vi kostnadsfritt till med transport från befintligt lager, ompaketering till våra lådor och självklart också uppmärkning av innehållet. Enklare kan det inte bli!